Disclaimer

De inhoud van de website van De Verhaalservice is met de grootste zorg samengesteld. Ons streven is om correcte en actuele informatie te verstrekken aan de bezoekers van deze website. De Verhaalservice kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is.

Er kunnen daarom aan de informatie op deze website geen rechten worden ontleend. Tevens aanvaardt De Verhaalservice geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

De informatie op deze website is verder niet bedoeld als een vervanging van deskundig advies. Wanneer u zonder controle of nader advies van de aangeboden informatie gebruik maakt, doet u dat voor eigen rekening en risico.

Op de op deze website geplaatste foto’s en afbeeldingen rust copyright. 

De Verhaalservice respectievelijk de rechthebbende, behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten, octrooien) met betrekking tot de op deze website gepresenteerde informatie (waaronder teksten, grafisch materiaal en logo’s). U verkrijgt geen enkel recht met betrekking tot die informatie, behalve voor zover strikt nodig voor het online bekijken van de site.

In het bijzonder is het niet toegestaan om zonder nadere uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van De Verhaalservice de inhoud van deze website over te nemen, te kopiëren, vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook aan welke derde dan ook ter beschikking te stellen.

Op deze website en op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Heeft u vragen met betrekking tot deze disclaimer, dan kunt u een e-mail sturen aan schade@deverhaalservice.nl

Send
Direct appen
Welkom bij De Verhaalservice, ik help je graag verder. Stuur me een berichtje, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.